keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Personal trainer

I made up my mind! Päädyin ottamaan sen personal trainer paketin! :D Päädyin lopulta siihen, koska haluan saada treenin nyt kunnolla käyntiin ja oikean ohjelman. Oikeanlaisen ohjelman ja realististen tavoitteiden kanssa on paljon mukavampi treenata, ja ylipäätään tehdä mitään. Ei koulujakaan käytäisi jos sillä ei saavuttaisi mitään, joten miksi myöskään treenata ihan umpimähkää. Tottakai mä olisin netistä voinut hakea jonkun ohjelman, mutta ei se ohjelma neuvo mua tekemään liikkeitä oikein. Varsinkin kun haluan oppia treenaamaan kunnolla painojen kanssa, ne eri laitteet on niin helppokäyttöisiä, että ne on aika hyvin hallussa.
Hitsi en jaksais vaan odottaa kokonaista viikkoa että pääse aloittamaan.


Kävin tänään myös postissa, mun Nelly paketti oli vihdoin saapunut. Vaikka ei sillä nyt ollut mikään kiire, koska suurin osa oli bikineitä. Paketista puuttui vaan yksien bikineitten yläosa, mutta laskussa luki että se tulee perässä. En ole vielä kokeillut mutta ainakin kaikki näyttää ihan oikean kokoisilta :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä valinta tuo pt! Pääset takuulla tuloksiin ja niinkuin totesit tuosta tavoitteellsisesta treenaamisesta niin paljon miellyttävämpi treenata kun tietää mitä tekee ja kun on joku tavoite mielessä. Itseäni kannustaa pt:n kanssa myös se, että on halu näyttää pystyvänsä siihen mitä on luvannut tai mitä käsketään. Toivottavasti treenisi lähtee hyvin käyntiin! :) Suosittelen kokeilemaanmyös jonkun kanssa duo treenausta. Pt:n kanssa treeni on hyvää ja oikeanlaista, mutta duona sitoudut aikatauluihin vielä paremmin. Jos on luvannut aamulla mennä duo parin kanssa treenaamaan ei voi vaan vetää peittoa korviin ja jatkaa unia kun toinen odottaa salilla ;) Ihanaa talven jatkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti auttaa tuo, että kun joku "vahtii" edistymistä on enemmän halua todistaa, että pystyy johonkin. Kiitos vinkeistä ja mukavaa talven jatkoa sinulle myös! :)

      Poista