torstai 9. toukokuuta 2013

Leo kynnet

Päätin eilen kokeilla jotain vähän erilaista ja lakkasin ittelleni leo kynnet. Siihen nähden että tein tämmöiset ekaa kertaa, niin tulos oli mun mielestä aika kiva. Alotin lakkaamalla kaikki kynnet valkoisella lakalla, jonka jälkeen tein turkoosit ja pinkit pilkut. Lopuksi tein hammastikulla noi mustat yksityiskohdat. Muuten oli aika simppelit tehdä, mutta oikean käden lakkaamiseen meni ikuisuus kun vasen käsi vaan tärisi koko ajan :D Pitäisi ehkä vähän treenata tehdä asioita myös sillä vasemmalla kädellä. 


Tänään tein tän kevään lenkkeily ennätyksen, tai oikeastaan en varmaan koskaan ole juossu noin pitkään :D 6,5 kilsaa tuli tehtyä, välillä kävelin myös vähän ja napsin kuvia, mutta pääasiassa siis semmosta rentoa hölkkää. Tuli vaan aika kuuma kun oli takki päällä, eikä sitä tosiaankaan olisi tarvinnu! Meinasin vielä laittaa piponkin, mutta onneksi en laittanut. Tänään oli kyllä tosiaan lämmin päivä, varmaan yli 20 astetta? Love it! :) Kun tulin kotiin menin parvekkeelle hengailemaan ja ottamaan aurinkoa. Toivottavasti tää sää nyt jatkuu tämmöisenä.

Viikonloppuna meillä olisi tiedossa pieni road trippi. Kerron siitä enemmän sitten jälkeenpäin, nyt mä alan kattomaan Viidakon Tähtösiä, niin paras ohjelma :D Ehkä unohtuu se että mun pitää odottaa neljä päivää ennenkuin seuraava Salkkari jakso tulee ja vihdoin pääsee jännityksestä miten siinä oikein käy ja että selviääkö kaikki... Haha :D Otan ehkä vähän vakavasti nää sarjat :D

Mukavaa viikonlopun odotusta kaikille! :)


4 kommenttia:

  1. Tulipa siistin näköiset kynnet!
    Hyvä vinkki toi hammastikun käyttö pienten yksityiskohtien tekemiseen, itsekin nimittäin välillä innostun kynsien kanssa näpertelemään.
    http://aurorasfootsteps.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En tosiaan keksinyt millä muulla olisin tehnyt noi yksityiskohdat, kun mulla ei ole ollenkaan koristeluun tarkoitettuja siveltimiä, mutta hammastikut toimi oikein hyvin :D

      Poista