keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapputarjoilut

Nämä pari viime päivää on ollut niin kiireiset, ettei ole blogia ehtinyt ollenkaa päivittää tai edes olla koneella. Maanantaina oli vikat siivoilut ja tein valmiiksi muutamat tarjoiltavat. Vappuaattona mulla oli pt tapaaminen ja kotona piti saada kaikki valmiiksi ja vikat ruoatkin tehtyä. Kaiken muun härdellin lisäksi mun piti heittää broidi ja sen kaveri kentälle... ne lähti Turkkiin ihan kiva... ei yhtään tekisi ite mieli lähtee!! :D

Sain kuitenkin kaiken valmiiksi ja vietettiin kavereitten kanssa ihan mukava vappu, vaikka ei kyllä tuntunut ollenkaan että olisi vappu. Johtui varmaan suurimmaksi osaksi siitä että ulkona on vielä niin kylmä. Toivottavasti nyt alkaisi lämpeämään :)

Tarjoiltavaksi tein muutamia eri juttuja: kanakolmioleipiä, ruissipsejä ja crustadeita katkarapu- ja lohitäytteellä. Reseptit löysin Hellapoliisin sivulta, mutta muuntelin niitä vähän itse. Rapumössöön tuli katkarapuja, smetanaa ja katkaraputuorejuustoa, lohimössöön samat ainekset paitsi että lohella. Kanatäytteeseen paistoin kanasuikaleita, maustoin ne ja lisäsin Indian tuorejuustoa. Sen jälkeen kylmensin kastikkeen ja lisäsin vielä paprikaa. Kanatäytteen lisäksi leipien väliin tuli vielä salaattia. Näistä tuli mun mielestä tosi hyviä ja muutkin kyllä sanoi että maistui hyvältä :) Suolaisten lisäksi syötiin vaahtokarkkeja ja suklaakeksejä. Mites teidän vappu sujui? :)






1 kommentti:

  1. Herkullisen näköstä!
    Terkkuja myös Sydneystä!
    -ÖrriMörri

    VastaaPoista