tiistai 26. helmikuuta 2013

Talvikuvia

Kävin tosiaan eilen testaamassa kahvakuulailua, ja sehän oli oikeastaan aika kivaa. Pitää käydä toisenkin kerran. Tänään taas oli normi salipäivä, ei ehkä olisi kannattanut mennä heti seuraavana päivänä, koska selkä tuntuu olevan ihan jumissa nyt. Ehkä se kuitenkin menee yön aikana pois.

Salin lisäksi oon ollut tänään koulussa, normipäivä siis. Tänään oli oikeastaan ihan kiva päivä, tehtiin vaan sitä meidän verkkokauppa projektia (josta kirjoitin muutama postaus sitten). Kuvattiin myös siihen mainosvideota :D Toivottavasti siitä tulee hyvä.
Sama paikka noin vuotta myöhemmin kun tossa mun yläbannerissa :) 
Tuolla kaukana näkyy penkki, niin hassun näköistä kun lunta on siihen penkin korkeudelle asti, ettei niissä voisi istua.
Nellyltä pukkaa vieläkin lisää kampanjoita, nyt olisi vuorossa 30 - 50% alennusta suosikkituotteista! Lisäksihän ilmaiset toimituskulut vielä tämän kuun loppuun :) Tuolta löyty kyllä muutama vaate jotka tekisi mieli käydä ostamassa pois... Käykääs kurkkaamassa kuvaa klikkaamalla :)




Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

  1. Tänään oli kyllä aivan mahtava sää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kuvat oli sunnuntailta :) Mutta nyt on tosiaan ollut koko viikon tosi upea sää, toivottavasti jatkuu vielä pitkään! :)

      Poista
  2. Kuullostaa hauskalta toi mainosvideon kuvaaminen koulussa.:) Ei sitä tunneilla istumista kokoaikaa.

    VastaaPoista