sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Back in Business!

Vihdoinkin tentit on ohi taas vähäksi aikaa. Tää viikko on kyllä ollut yksi tylsimmistä pitkään aikaan, pelkkää koulua/töitä ja lukemista. Perjantaina oli vika tentti ja illalla oli vähän mielekkäämpää tekemistä, katottiin leffaa Natan kanssa. Käytiin vuokraamassa Lumikki ja Metsästäjä ja se oli oikestaan aika hyvä. Lauantaina kävin taas salilla vetämässä jalkatreenin, siitä on näköjään tullut ihan rutiinia nyt. Illalla mietin että pitäisi soittaa kavereille jos olisi jotain hauskaa tiedossa, mutta sitten mua alko väsyttää tosi paljon ja tuli hirveen laiska olo, joten katoin koko illan Muodon vuoksia. Apua mulla on vaan yksi tuotantokausi enään kattomatta...
Ihan hyvä että en lähteny minnekkään, mullahan on ne kehonkoostumusmittaukset ensi viikolla. En mä kyllä usko että pieni juhlinta mitekään negatiivisesti niihin vaikuttaisi, mutta kuitenkin, onpahan enemmän enrgiaa treenata nyt viikolla sitten :D Mites teidän viikonloppu on sujunut? :)

2 kommenttia:

  1. Voi sitä fiilistä kun saa tenttiruuhkan loppumaan:) Ja niin vaan siitä treenaamiseesta muodostuu rutiini ja sinne oikeen kaipaa sinne salille.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt oon kyllä saanut treenit kunnolla käyntiin, eikä tartte puoliksi pakottaa itseään salille :)

      Poista