keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Terveellinen jälkkäri

Bongasin tänään P.S I Love Fashion -blogista pari ohjetta terveellisiin jälkkäreihin, ja tänään päätin kokeilla tehdä itse jätskiä. Siitä tuli aika jännän makuista, mutta kuitenkin aika hyvää. Jätski oli myös hyvin helppo tehdä, eli ainekset vaan sekoitetaan ja heitetään pakastimeen. Tähän tuli banaania, kookosmaitoa, maitorahkaa ja itse laitoin stevian sijaan ihan vähän sokeria. Tähän olisi vielä pitänyt tulla vanilja-jauhetta, mutta unohdin ostaa joten se jäi pois.


Ruoaksikin tein jotain uutta. Kookosmaitoa nimittäin jäi aika paljon jäljelle ja meillä oli jääkaapissa kanaa, joten päätin tehdä kookoskanaa. Unohdin kokonaan ottaa kuvan kun oli jo niin hirveä nälkä :D Mutta toikin oli tosi helppo tehdä. Pannulle vaan paistumaan kanat (itse käytin hunajabroilerisuikaleita), kasvikset oman maun mukaan (mä laitoin sieniä, kesäkurpitsaa, sipulia ja tomaattia), lopuksi lisäsin kookosmaidon ja sweet chili kastiketta. Maustoin vielä paprika-mausteella ja cayenne pippurilla. Sillä aikaa kun riisi kiehui annoin ton kastikkeenkin muhia ja siitä tuli tosi hyvää, vaikka itse sanonkin :D Mun uudet ruokakokeilut ei yleensä suju kovin hyvin, joten nyt kerrankin kun onnistu niin oon ihan innostunut! Huomenna aion aamupalaksi kokeilla banaanilettuja, kun niitä nyt joka puolella niin kauheesti hehkutetaan. 

Nyt näistä ruoka höpötyksistä onkin hyvä siirtyä kattomaan Rakas sinusta on tullut pullukkaa :D Mukavaa illan jatkoa teille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti