tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta 2013!

Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille! :) Meidän ilta meni oikein mukavasti. Saatiin pihvit ostettua ja ruoasta tuli oikein hyvää. Söimme pihviä kermaperunoiden kanssa, lisäksi meillä oli Natan tekemää todella hyvää kanasalaattia sekä vuohenjuustoa pihvin kanssa. J teki vielä jotain kastiketta, joka oli tosi hyvää, mulla ei ole kyllä mitään hajua mitä se sinne laittoi. Illemalle meillä oli juustoja, suolakeksejä, sipsejä ja eri dippejä. 


Vähän ennen puolta yötä suuntasimme ulos, erään lähellä olevan mäen päälle ampumaan ja katsomaan raketteja. Ilotulitukset olivat suurimmaksi osaksi hienoja, muutamat olivat kyllä vähän surkean näköisiä. Emme viihtyneet ulkona kovin kauan, sillä siellä oli aika liukasta ja satoi vettä! Onneksi silloin ei kuitenkaan satanut ihan kaatamalla.


Tässä on paras kuva tosta mekosta joka mulla oli. Jotenkin vähän taas unohtu tämä kuvaaminen. En edes ollut vielä ehtinyt vaihtaa vaatteita, ennenkuin ensimmäiset vieraat jo saapuivat. 


Uudenvuoden kynnet


Tänään ei olla oikein tehty mitään, katsottu tv:tä ja syöty pizzaa :D Onneksi ei kuitenkaan ole väsyttänyt niin paljon tänään, vaikka mentiinkin aika myöhään nukkumaan. Nyt vaan tässä odottelen että sauna lämpeää. Saunan jälkeen voisi katsoa jonkin elokuvan ja sitten voikin mennä jo nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti