torstai 29. marraskuuta 2012

Kolmen ruokalajin lounas

Käytiin tänään kaverin kanssa harvinaisen hienolla lounaalla. Mun pikkuveli opiskelee kokiksi ja sillä oli tänään näyttökoe koulussa ja oli pyytänyt mua sinne syömään. Itsehän se ei vielä tee sitä ruokaa, koska opiskelee vasta ensimmäistä vuotta, mutta toimi meidän tarjoilijana.

Lounaaseen kuului alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Alku- ja pääruoan sai valita itse muutamista vaihtoehdoista. Itse valitsin alkuruoaksi katkarapukeittoa ja pääruoaksi kanapastaa. Jälkiruokana oli kiwisuklaamoussea jossa oli myös mansikkaa. Pöydät oli tosi kivasti katettu ja astiat oli tosi kauniita. Ruokien esillepanokin oli ihan kuin jossain huippuravintolassa.

Mä en ole itse ennen käynyt siellä koulun ravintolassa, vaikka opiskelin itsekkin siellä ennen. Ravintola oli kivan näköinen ja viihtyisä. Kaikilla tarjoilijoilla oli tosi hienot vaatteet. Mun veli näytti ihan oudolta niissä tarjoilijan vaatteissa kun en ennen ollu nähnyt sitä ne päällä, sillä oli rusetit ja kaikki! :D

Ruoka oli ihan sairaan hyvää ja just sopivissa annoksissa, ettei tullu ähky vaikka söikin kaiken. Istuttiin melkein tunti siellä ja oli tosi mukavaa. Arjen keskellä on aina mukava kun tekee jotain hieman erikoista. Ton jälkeen oli hyvä mieli koko loppupäivän.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti