keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kalkkunaa ja kesäkurpitsa-paprikaa

Tein eilen omasta mielestä ainakin hyvää ruokaa. Ei toi nyt mitään tosi ihmeellistä ollut, mutta kuitenkin. Mä en melkein ikinä tee kalkkunaa, mutta aattelin että vois olla vähän vaihtelua ainaisen kanan ja lihan tilalle. Lisukkeeksi halusin myös jotain muuta kuin sitä tavallista riisiä tai pastaa, joten päädyin paistamaan kesäkurpitsaa ja paprikaa.

Aloitin pilkkomalla paprikan ja kesäkurpitsan ohuiksi viipaleiksi.


Sen jälkeen heitin ne pannulle ja laitoin paljon voita (meiltä oli öljy loppu) ja sekoittelin kunnolla. Paistoin noita kunnes ne oli aika pehmeitä ja vähän ruskistuneita ja lisäsin vähän suolaa.


Paistoin kalkkuna fileet ja Voila! Dinner is ready! Tosi simppeli ruoka jonka tekee tosi nopeasti. Olisiko mennyt ehkä noin 15 minuuttia. Kesäkurpitsa-paprika jutska oli yllättän maukasta ja hyvä vaihtoehto pastalle, jota tulee syötyä ehkä vähän liikakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti