lauantai 8. joulukuuta 2012

Beauty of winter

Moikka kaikille! :) Mites teillä on viikonloppu lähtenyt käyntiin?

Käytiin eilen parin kaverin kanssa ajelemassa ja parilla kaupungilla. Join tän talven ekan minttukaakaon, se on vaan niin hyvää. Menin nukkumaan jo joskus yhden aikaan, ja nukuin ihan sairaan pitkään, 12 tuntia! En muista milloin viimeksi olisin nukkunut niin pitkään. Mulla oli kyllä niin hassuja uniakin, että ehkä sen takia tuli nukuttua :D


Tänään ajateltiin istua iltaa parin kaverin kanssa. Voisi korkata glögikauden ja käydä ostamassa glögiä ja pipareita. Onneksi siivosin jo viikolla niin tänään ei tarvitse, voi vaan chillata nyt päivällä ja käydä kaupassa.


Selailin viime talven kuvia ja löysin nämä - viime uudelta vuodelta. Oltiin silloin kaveriporukan kanssa vuokrattu mökki jostain Tampereen läheltä. Mentiin sinne jo uuttavuotta edeltävänä päivänä ja tää on uuden vuoden aamulta. Oli tosi kaunis päivä ja paikka, toi mun yläbannerin keskimmäinen kuva on myös juuri tuolta paikalta.


Lunta tuolla ei ollut melkein ollenkaan kun tultiin. Jos mä muistan oikein niin päivällä alko satamaan lunta ja seuraavana päivänä olikin jo tullut vähän valkoisempi maa. Toivottavasti tänä vuonna lumi pysyisi maassa uuteen vuoteen asti, raketitkin on helpompi ampua silloin kun ne saa tukevasti lumeen. Mä en itse enään paljoa välitä ampua raketteja mutta kattelen kun muut ampuu, hirvittää vaan aina jos ei ole lunta kun ne ammutaan pulloista, että ne kaatuu.

Nyt mun pitää kyllä mennä laittamaan itteni valmiiks, että ehditään sinne kauppaankin joskus :D



2 kommenttia:

  1. Täällä päin (Itä-Suomessa) ei ole ainakaan pelkoa lumen loppumisesta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täälläkin nyt paljon lunta, toivottavasti kelit ei vaan mene plussan puolelle :)

      Poista