torstai 27. kesäkuuta 2013

Shoppinglist

Pari juttua pitäsi vielä tänään keretä matkaa varten käydä ostamassa. Ollaan taas vähän myöhään liikkeellä, mutta kun ei yhtään tunnu siltä että lähdettäisi jo huomenna. Jotenkin silloin kun matka varattiin tuntu että siihen on ikuisuus ja sitten yhtäkkiä ollaankin jo kesäkuun lopussa... crazy! No mutta kuitenkin ostoslistalla olisi tuubimekko, shortsit ja ehkä synttärimekko. Nellyyn olikin tullut lisää sitä mekkoa josta kerroin viime viikolla ja laitoin sen maanantaina aamulla tilaukseen, nyt jännittää että ehtiikö se tulla huomiseksi... Ainakin tiistai iltana tuli s-posti että tilaus oli lähtenyt varastolta, joten toivotaan nyt parasta!

Ollaan varmaan menossa Selloon illemmalla ja kattelin vähän valmiiksi mistä löytyisi parhaiten tuubimekkoja ja nettivalikoiman perusteella Vero Modalla olisi eniten vaihtoehtoja.

Kaikki kolme mekkoa Vero Modasta.

Shortseja pitäisi löytä H&M:stä, siellähän on niitä kympin shortseja vaikka missä eri värissä ja aattelin että siniset voisi olla kivat. Voi kyllä olla että päädyn jonkun muunkin värisiin, riippuu mitä kaikkea siellä on ja missä koossa. 


H&M:stä löyty myös ihan kiva vaihtoehto synttärimekoksi, JOS se toinen siis ei ehdi tulla. Jos alesta löytyy jotain kivoja toppeja tai paitoja niin niitäkin voisi ostaa. Sitten pitää, ihan oikeasti PITÄÄ, ostaa aurinkorasvaa ja särkylääkettä. Sitten alkaakin kaikki tarpeellinen olemaan kasassa ja mä varmaan raahaan kentälle taas ihan ylipakatun laukun :D 

Mä olen muuten ajastanut pari postausta matkan ajaksi, ajattelin vielä tehdä pari lisää joten jos teillä olisi jotain postaustoiveita niin kertokaa ihmeessä :) Toiveita voi laittaa kommenttiboksiin tai mun s-postiin: littleamas (at) hotmail.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti