keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesäretki Porvooseen

Eilen vietettiin työporukan kanssa kesäpäivää ja lähdettiin laivalla Porvooseen. Lähdettiin aamulla Kauppatorilta J. L. Runeberg nimisellä laivalla ja matka Porvooseen kesti 3,5 tuntia. Ilmahan ei ollut mikään tosi lämmin mutta kyllä aurinko välillä paistoi. Onneksi olin kuitenkin laittanut nahkatakin päälle ja laivalta sai vilttejä, joten tarkeni jotenkuten, vähän kylmä siinä kyllä kuitenkin tuli. 


Kun päästiin perille käytiin syömässä lounasta Gabrielissa. Oli kyllä tosi hyvää ruokaa ja vaikka olikin hirveä nälkä niin en vaan jaksanut syödä kaikkea. Alkupalaksi syötiin antipastoa ja pääruoaksi otin kanaa kauden kasviksilla. Pizzat siellä näytti myös todella hyviltä ja jos eksytään joskus Porvooseen niin sitten on kyllä pakko kokeilla niitä. 


Kun päästiin takaisin Helsinkiin, aurinkokin oli jo alkanut paistamaan, joten jatkettiin vielä terassille istumaan. Hirveen myöhään ei kuitenkaan mennyt ja taisin olla kotona jo siinä puolen yön aikaan. Mun piti kyllä mennä salille tänään, mutta skippasin ihan suosiolla ja meen huomenna kun on ihan täydet voimat taas.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti