maanantai 11. maaliskuuta 2013

Täydellisen nahkatakin metsästys

Jo viime kesänä/syksynä etsin ittelleni täydellistä nahkatakkia, ei vaan sattunut löytymään sopivaa ja kylmät kelit alkoi niin se unohtui - eihän talvella kuitenkaan nahkatakilla pärjää. Nyt kun ilmat alkaa pikkuhiljaa lämpemään ja kauppoihinkin alkaa tulla kevättakkeja, mulla on taas etsintä käynnissä. 

Kriteereinä mulla on että takki olisi väriltään musta, hyvin istuva ja jotain vähän extraa. Budjetti olisi semmonen 100€, eli luultavasti aitoa nahkatakkia en tule hankkimaan, ellei jostain nyt ilmesty joku tosi mahtava tarjous. 

Zarasta on useimmiten ollut tosi hyvä takkivalikoima ja netistä katsoessa löytyikin nämä kolme vaihtoehtoa.



Topshopista löyty myös monta hyvää vaihtoehtoa. Mä en vaan oikeen tiedä uskallanko tilata, kun ei pääse kokeilemaan. Nahkatakissa istuvuus on kuitenkin aika tärkeätä. 


Toi toka on kyllä niin upea! Toi on just sopivan "koristeltu", ei tylsä mutta ei kuitenkaan liikaa kaikkea. Eipä tossa niittitakissakaan mitään vikaa ole.


Nämä on vähän yksinkertaisimpia, mutta ei ollenkaan huonoja vaihtoehtoja! Toi eka on BikBokista, joten voisi käydä kattomassa ihan livenäkin jos sitä löytyisi. 

Ehkäpä viikonloppuna ehtisi takkikaupoille kokeilemaan eri malleja ja kokoja. Jos kaupoista ei löydy sopivaa, niin pitää kyllä harkita tota TopShoppia, niin kivoja takkeja siellä olisi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti