keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Sininen neule

Tänään on ollut kaikenlaista mukavaa tekemistä. Töiden jälkeen kävin äitin kanssa salilla, vaikka siitä nyt ei oikein tullut mitään. No sainpahan jotain ainakin tehtyä. Salin jälkeen tavattiin kaverin kanssa, vaihdeltiin kuulumisia ja sen sellaista. Siinäpä se päivä oikeastaan menikin :D Nyt mä kattelen toisella silmällä Rakas sinusta on tullut pullukka - ohjelmaa Subilta, sen verran sitä on mainostettu että ainakin yksi jakso pitää nähdä. 


Tän päivän asu oli aika perus arkiasu, neule yhdistettynä farkkuihin ja saappaisiin. Noi saappaat on kyllä yksi mun parhaimmista kenkäostoista. Bongasin ne viime vuonna Spiritstoren standilta outlet messuilla, hintaa en muista, mutta ei ne kalliit ollut. Lisäksi noi on tosi hyvät jalassa.
Neuleen olen tilannut Nellyltä ja tykkään siitäkin tosi paljon, toi sininen väri on just täydellinen. Farkut on Dr.Denimin mustat Kissyt.

Huomenna alkaakin sitten pääsiäisvapaat, meillä ei ole sen kummempia suunnitelmia kuin että sunnuntaina mennään äitille syömään. Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia pääsiäiseksi? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti