tiistai 19. marraskuuta 2013

Valkoinen tv

Meillä kävi vähän huono tuuri sunnuntai iltana kun katsottiin leffaa. Yhtäkkiä koko tv-ruutu pimeni ja ensin ajateltiin että leffassa tuli vaan joku pimeä kohta, mutta kuva ei tullut ollenkaan takaisin, pelkästään äänet kuului. Yritettiin sitten "korjata" sitä irrottamalla johtoja ja sammuttamalla ja käynnistämällä monta kertaa, mutta ei se auttanut. Kokeilin vielä eilen illalla uudestaan, mutta ei toimi. Kun telkkarin käynnistää kuva näkyy pari sekunttia ja sitten taas pimenee, äänet kuuluu, kanavaa voi vaihtaa, mutta kuva vaan ei millään näy. Tv on kuitenkin jo kai melkein viisi vuotta vanha, joten korjaaminenkaan ei varmaan kannata.

Mua on kuitenkin jo jonkin aikaa himottanut hankkia valkoinen tv, joten nyt siihen tuli loistava mahdollisuus! En oikeen koskaan saanut toteutettua mun visiota siitä valkoisesta makkarista minkä halusin, koska meidän nykyinen makkari on vaan liian pieni, enkä mä tykkää siitä yhtään. Mutta jos ajattelee pidemmälle niin sen valkoisen tv:n voi ihan hyvin hankkia jo nyt, niin ei tarvitse ostaa sitten kun jossain vaiheessa muutetaan.

Kattelin vähän mitä eri malleja olisi tajolla ja nämä kaksi on varmaan parhaat vaihtoehdot:


Molemmat on Gigantista ja merkki Thomson. Ylempi on 26" ja alempi 22". Meillä on nyt ollut 22", joten voi olla että toi isompi on kuitenkin liian iso. Pitää käydä itse kattomassa kaupassa, niin näkee paremmin. Sitten pitää myös katsoa olisko noi paksummat vai ohuemmat kehykset kivemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti