maanantai 25. marraskuuta 2013

Messuilua, shoppailua ja sushia

Viikonloppu meni suhteellisen rauhallisesti mutta tehtiin me kuitenkin vaikka mitä. Perjantaina käytiin vuokraamassa leffa, The Internship, eli se Google leffa. Se oli ihan ok, odotin kuitenkin että se olisi ollut hauskempi.

Lauantaina käytiin Outlet Expossa ja mun oli tarkoitus ostaa kaikenlaista talveksi. Enhän mä sitten tietenkään ostanu melkein mitään... Ostin vaan ruususuolaa, suolakidetuikun ja Demille lelun ja jotain herkkupaloja. Samaan aikaanhan oli myös lemikkieläinmessut, joten käytiin sekin katsomassa ja sieltä siis löysin Demille noita "tuliaisia". Messujen jälkeen käytiin vielä äitin luona syömässä ja pelaamassa vähän Jatsia.


Sunnuntaina tehtiin kaikenlaista, vaikka yleensä sunnuntait on tosi tylsiä. Ensin käytiin Gigantissa ostamassa se tv!! :D Nyt meillä on taas toimiva telkkari makkarissakin ja vielä valkoisena! Toi on 26" eikä se ollut ollenkaan liian iso, vaan just sopiva.


Telkkariostoksien jälkeen oli jo aika nälkä ja mentiin Kaaren Hanko Sushiin sushille. Oli taas kyllä niin hyvää! Sitten käytiin pesemässä J:n auto ja myöhemmin mentiin sen äidin luokse syömään. Loppuilta oltiin ihan kotona ja katsottiin telkkaria ja mä odotin vaan että olisi maanantai ja Cheekin liput tulisi myyntiin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti