perjantai 3. tammikuuta 2014

Treenitavoitteet 2014

Uudenvuodenlupauksia ei ole tullut tehtyä mutta yksi tavoite olisi keskittyä vielä vähän enemmän treenaamiseen. Viime vuosi meni aika hyvin treenien suhteen jos vertaa vuoteen 2012. Käytän HeiaHeiaa treenien seurantaan ja sieltä katsoin nytkin hieman mun historiaa.

2012

Innostuin pitkän tauon jälkeen treenaamaan helmikuun lopulla kesän lomamatkaa varten. Lomalle lähdetiin heti kesäkuun alussa ja no... sen jälkeen ei kovinkaan paljoa tullut enään treenattua. Treenitunteja koko vuoden aikana tuli vain 54, eikä se ole kovinkaan paljoa. Jos kuitenkin vertaa siihen että ennen tätä en ollut treenannut juuri mitään niin tulos oli ihan ok. 




2013

Siitä päästäänkin viime vuoteen jolloin päätin ottaa avuksi salilta personal trainerin. Olin kyllästynyt siihen että motivaatio aina loppui kun en tiennyt kunnolla mitä salilla voi tehdä ja miten vapaita painoja käytetään jne. Voi kyllä selvästi huomata että pt:stä todellakin on ollut apua. Treenitunnit on melkein kolminkertaistunut vuoteen 2012 verrattuna! Treenikertoja on noin monia koska merkkaan erikseen lämmittelyn ja itse salitreenin. 




2014

Ja sitten ollaankin jo tässä vuodessa. Viime vuosi meni ihan hyvin, mutta parannettavaa kuitenkin olisi. Kevät sujui todella hyvin, mutta kesän jälkeen huomaa että treenikerrat on kuitenkin vähentyneet jostain syystä. 
Tänä vuonna tavoitteena olisi pitää kerrat tasaisena koko vuoden ajan, kesälomalla voi kuitenkin ottaa vähän rennommin, mutta muuten. Koko vuoden tavoitteeksi yritän päästä treeneissä 200 tuntiin. Toinen juttu olisi lenkkeillä enemmän kevään ja kesän aikana. Syksyllä ja talvella lenkkeily ei paljoa kiinnosta sään takia ja salilla on tylsä juosta pidemipä matkoja kun maisemat ei vaihdu :D 

Ennen kesää mun tavoitteet olisi lisätä painoa pari kiloa (lihasta :D) ja juosta 8 km lenkki. Oon aina ollut tosi huono juoksemaan pitkiä matkoja ja toi 8km olisi jo aika hyvä saavutus mulle. Viime vuonna taisin juosta sen 5km ja se oli jo mulle iso juttu. 

Näillä maltillisilla tavoitteilla ajattelin lähteä liikkeelle ja katsoa miten sujuu. Jos tulokset paranee tosta niin se on vaan plussaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti