tiistai 20. elokuuta 2013

Helppo kookoskana

Kuten jotkut teistä ehkä tietääkin niin mä tykkään tehdä ruokaa, mutta sen on oltava helppoa, eli en useimmiten jaksa vääntää mitään liian monimutkaista. Usein jos löydän jonkun kivan reseptin yksinkertaistan sen tarpeeksi helpoksi itselleni. Tällä kertaa ajattelin jakaa mun tosi helpon kookoskana -ohjeen.

Ainekset:
Broilerisuikaleita
Kookosmaitoa
Sweet Chili kastiketta
Soijakastiketta
Kirsikkatomaattia
Sipulia

Broilerisuikaleiden maustamiseen:
Hunajaa 
Chili mausteseos


Ensin maustetaan suikaleet oman maun mukaan hunajalla sekä chili mausteseoksella. Tähän käy hyvin myös Kariniemen valmiiksi marinoidut hunaja-chili suikaleet. 

Sen jälkeen pannu kuumaksi ja ensin paistetaan sipulit ja tomaatit ja lopuksi sekaan vielä suikaleet. Kun broileri on kypsää sekaan voi heittää kookosmaidon ja hieman soijakastiketta. Lopuksi sekaan vielä sweet chili -kastike. Itse teen niin että laitan ensin vähän, maistan ja lisään jos tarvetta, arvelisin että hieman alle desin tulee laitettua. 


Kastikkeen kannattaa antaa muhia ainakin n. 10 minuuttia miedolla lämmöllä, sen aikana voi vaikka kätevästi keittää riisiä. Sitten vaan ruoka lautaselle ja nauti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein maukas ja ennenkaikkea helppo ja nopea ruoka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti