torstai 8. elokuuta 2013

Excited!

Mä oon niin innoissani, kuten ehkä jo otsikosta saattoi arvata! Tilasin nimittäin juuri itselleni Jawbone Up -hyvinvointirannekkeen! Ranneketta on tarkoitus pitää koko ajan kädessä ja se seuraa kaikkea mitä tekee. Päivän aikana on helppo seurata kuinka paljon on liikkunut ja polttanut kaloreita, kuinka paljon on istunut jne. Ranneke siis kytketään puhelimeen ja Up-appsin kautta voi seurata omaa aktiivisuuttaan. Lisäksi puhelimen avulla voi syöttää päivän syömiset ja sitä kautta seurata ruokatottumuksia. Toinen jännä juttu jota voi myös seurata, joka mua kiinnostaa tosi paljon, on nukkuminen. Eli ranneke seuraa kevyttä ja syvää unta ja heräilyjä yön aikana. Tossa on vielä vaikka kuinka monta toimintoa ja lisää voi lukea Jawbonen nettisivuilta.

Kuva: jawbone.com/up
Rannekkeita löytyy useassa eri värissä ja kovasti olisi tehnyt mieli tota sinistä tai mintunväristä. Päädyin kuitenkin mustaan, koska se nyt vaan on helpoin yhdistää asuun kuin asuun, koska rannekettahan on tarkoitus pitää päivittäin. Tykkään tosi paljon myös tosta designista, koska se näyttää rannekorulta eikä joltain laitteelta joka pistää pahasti silmään. Omani tilasin Multitronic-verkkokaupasta ja hinta oli 129,90€ + postikulut 5,60€ eli lopullinen hinta 135,50€.

Nyt vaan innolla odotan milloin paketti saapuu, toivottavasti jo ensi viikolla! Kirjoittelen sitten rannekkeesta enemmän, kunhan olen ensin tutustunut siihen ja eri toimintoihin paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti