maanantai 5. elokuuta 2013

Ikea, terde ja siivouspäivä

Mukava viikonloppu takana ja toivottavasti ei ollut vikat helteet, koska en ehtiny olla melkein ollenkaan ulkona. Lauantaina kävin salilla ja myöhemmin käytiin hakemassa Ikeasta hylly eteiseen. Meillä ei oikeen ole ollut mitään paikkaa laukuille, avaimille sun muille tavaroille, joten keksin että käydään ostamassa joku pieni kirjahylly eteiseen. Päädyttiin perus valkoiseen Expedit-hyllyyn. Ton isompaa meidän pieneen eteiseen ei olisi edes mahtunut. Postitkin saa nyt kätevästi piiloon, kun ostettiin vielä semmoinen musta laatikko siihen. 

Tarkoitus oli ostaa pelkästään toi hylly, mutta tarttuihan sieltä mukaan muutakin... Tällä kertaa voin kuitenkin ihan rehellisesti sanoa että ostettiin vaan tavaroita joita oikeesti tarvittiin. Hyllyn lisäksi ostettiin lisää henkareita, skumppalaseja (vanhat on melkein kaikki mennyt rikki), vessaharja ja uusi matto kylppäriin.


Illalla J lähti prätkäilemään kaverinsa kanssa ja mä päätin lähteä parin kaverin kanssa terdelle. Myöhemmin kun tuli vähän kylmä mentiin Amarilloon. Kovin myöhään ei kuitenkaan oltu ja J oli sopivasti tullut jo kotiin ja pääsi hakemaan meidät. Ajettiin Rokkimäkin kautta ja pihalla kun ooteltiin meidän tilausta me nähtiin ROTTA! Haha :D Siellä se istu ja vipelsi autojen alla ja söi jotain. Ja se oli ihan sairaan iso! Mä en ole ikinä nähny villiä rottaa ja se oli tosi jännää... T. Amanda 5 vee :D


Eilen, eli sunnuntaina meillä oli siivouspäivä, mä olisin kyllä mielummin makoillu jossain auringossa, mutta kai sitä on välillä siivottavakin. Siivottiin koko kämppä ihan kunnolla ja siihen meni oikeesti koko päivä. Sen urakan jälkeen ei enään jaksettu tehdä mitään ruokaa, joten mentiin Chicokseen ja palkittiin itsemme hamppareilla. Hyvää oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti