maanantai 2. syyskuuta 2013

Ensimmäinen koulupäivä ja treenimietteitä

Tänään alkoi koulu kuuden kuukauden "loman" jälkeen. Keväällä meillä oli työharjoittelujakso, jonka takia siis oltiin noinkin kauan pois koulusta. Ensimmäinen deadline sunnuntaina ja voisi sanoa että motivaatio on hukassa, jossain hyvin kaukana... Pitää vissiin etisiä se jostain, eihän tästä muuten mitään tule :D 

Se siitä kouluhöpötyksestä, voin sitten miettiä sitä taas torstaina kun olisi seuraavat luennot ja tällä välin miettiä vaikka treenaamista, joka on paljon mielenkiintoisempaa. Mulla on kohta loppumassa pt-tapaamiset, en muista tarkaan monta on vielä jäjellä mutta ei kovin montaa. Oon miettinyt pitäiskö vielä jatkaa niitä, kun se ei tosiaan mitään halpaa hupia ole, mutta sitten toisaalta se on niin ihanaa ja helppoa kun joku ammattitaitoinen tekee valmiiksi ohjelmat ja neuvoo miten kaikki tehdään. Olen kuitenkin oppinut nyt hirmu paljon miten eri laitteet toimii, miten vapailla painoilla tehdään ja miten eri lihasryhmiä kannatta yhdistellä ja treenata. Luen myös aika paljon kuntoilublogeja ja lehtiä joista saa tosi hyviä vinkkejä, joten uskaltaisin sanoa että osaisin kasata ainakin jotenkin toimivan ohjelman itselleni. Siinä on vaan taas sitten se että siihen menee aikaa ja sitä kun ei tunnu oikein riittävästi olevan. Kouluhommissa ja töissä on jo ihan tarpeeksi itse mietittävä ja tehtävä että se on ihanaa kun voi vaan mennä salille ja tehdä, eikä miettiä sen enempää. Ohjelmien lisäksi on tosi jännä seurata omaa kehitystä mittausten avulla, joten sekin on yksi plussa tässä hommassa.

Onneksi on kuitenkin vielä jonkin aikaa miettiä, seuraavaan tapaamiseen on vielä pari viikkoa, eikä sekään varmasti ole vielä viimeinen. Näihin mietteisiin on hyvä lopettaa ja painua pehkuihin, ehkä sitä olisi aamulla viisaampi. Oikein mukavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti