torstai 12. syyskuuta 2013

Syysvaatteita

Syksy hiipii pikkuhiljaa ja vaikka mä rakastan lämmintä ja kesää niin uusia vaatteita on aina kiva hankkia. Tilasin Nellyltä jonkin aikaa sitten kasan vaatteita ja kaikki oli vielä -70%! Koko tilaus oli alle 60€ ja ostin kuitenkin kolme paitaa, farkut ja kengät.


Mä en ole varmaan koskaan omistanut mitään vihreää, jos mintunvihreää ei lasketa :D Mietinkin hetken että lisäänkö tämän ostoskoriin vai en. Onneksi kuitenkin päädyin ostamaan, koska toi on aika kiva livenä.



Vähän paksumpi perus raidallinen neule, tätä en ole vielä pitänyt kun on vähän paksumpaa materiaalia.


Tää oli vaan niin ihanan värinen että oli pakko klikata kotiin! Tämäkin on vähän paksumpi ja varmasti tulee sään kylmetessä paljon käytettyä.


Yleensä en uskalla oikein ostaa farkkuja netistä, mutta nämä oli niin halvat että ajattelin että ei haittaa jos ei olekaan sopivat. En koskaan jaksa palauttaa mitään... ehkä vähän huono tapa... Mutta onneksi nämä oli sopivat ja istu hyvin. 


Lopuksi tilaukseen lähti vielä nämä mustat niittilenkkarit. Ekan kerran kun laitoin nämä jalkaan ne tuntu tosi huonolta ja kovilta, mutta jo päivän käytön jälkeen ne muotoitui oman jalan mukaan ja nyt ne tuntuu oikein hyvältä jalassa. 

Vaikka tässäkin oli jonkin verran vaatteita mulla on hirvee himo päästä shoppailemaan :D Joka aamu tuntuu ettei kaapista löydy mitään päällepantavaa ja se on tosi ärsyttävää ja aikaa vievää. Voi olla että nämä ilmatkin on syypää tähän, jotenkin tosi vaikee pukeutua kun aamulla on kylmä ja päivällä lämmin. Kesävaatteeilla tulisi vähän liian kylmä ja syysvaatteet taas tuntuu jotenkin liian lämpimiltä... 

Viikonloppuna on sitten luvassa ehkä paras asu ikinä kun kaverilla on 80's partyt :D Jotain niin järkkyä :D Nyt pitää pikkuhiljaa mennä nukkumaan joten hyvää yötä kaikille ja mukavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti