tiistai 23. heinäkuuta 2013

Tattoo

Yksi asia joka tehtiin Kyproksella, on täällä blogin puolella jäänyt kokonaan mainitsematta. Ne jotka seuraa mua Facebookissa tai Instagramissa (@littleamas) tietää varmaan mistä on kyse. Käytiin nimittäin vikana päivänä ottamassa tatskat! Mä oon jo pidemmän aikaa miettinyt että voisi ottaa, mutta en ole oikein tiennyt mitä mä haluaisin. Päädyin sitten tommoseen kilpikonnaan jossa on myös rapumerkki. Mun horoskooppi on rapu ja oon monta vuotta keräilly koristekilpikonnia eri maista missä olen tai missä sukulaiset on käynyt, joten toi kuva oli just täydellinen mulle. 

Idea että otettaisiin tatskat tuolla Kyproksella tuli vähän puolivahingossa. Ekoina päivinä käveltiin tatskaliikkeen ohi ja heitin puoliksi vitsillä että olisi siistii käydä matkalla ottamassa tatska. Yksi ilta käytiin sitten varaamassa aika ja vikana päivänä sain mun ekan tatuoinnin. Mä olin kuitenkin sen verran nössö että halusin puudutusvoidetta että ei sattuisi niin paljon. Tietenkin se tuntu ja välillä sattu aika paljon, mutta tatuoija sano että ilman sitä puudutusvoidetta olisi sattunut tosi paljon kun jalka on sen verran arka paikka. 

Tatuointiliike oli nimeltään Kool Tattoo ja sijaitsi pääkadun varrella, ihan kasinon vieressä. Liike on todella mukavan brittipariskunnan omistama ja heillä oli todella monen vuoden kokemus alalta. Löydettiin toi liike kun vähän googlettein hyviä tatskapaikkoja Protaraksessa. Tähän asti olen ainakin ollut tosi tyytyväinen ja tatuointi on parantunut hyvin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti