tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kypros - Protaras part 2

Lupasin tehdä toisen postauksen meidän matkasta ja tässä se nyt tulisi. Viime postauksessa kirjoittelin enemmän meidän päivistä ja nyt ajattelin kertoa vähän enemmän siitä mitä me iltaisin tehtiin.

Yhtenä iltana käytiin Pernerassa ja yhtenä myös Aiya Napassa, muuten vietettiin kaikki illat Protaraksessa. Protaraksessa riitti hyviä ravintoloita ja kivoja drinkkipaikkoja. Nimiä en pannut erityisemmin merkille ja mentiin aika lailla fiiliksen mukaan ja valittiin ravintolat ulkonäön perusteella. Ruoka oli toisissa parempaa kuin toisissa, mutta ei missään kuitenkaan pahaa ruokaa ollut, joten valinnat meni aikalailla nappiin.

Yhtenä iltana käytiin myös katsomassa Magic dancing water -show joka oli meidän hotellin lähellä. En ollut ennen käynyt missään samankaltaisessa showssa ja oli kyllä aika upea show. Ainut negatiivinen asia oli että se kesti tunnin ja jossain vaiheessa vähän kyllästytti kun tuli niin paljon samoja juttuja, mutta loppua kohden show kuitenkin parantui huomattavasti ja oli aika jännä.






Aiya Napassa meno oli aika erilainen kuin Protaraksessa ja siellä tuli tosiaan yksi mukava ilta vietettyä. Drinkkejä ja shotteja tuli juotua PALJON :D Siellä tuntui olevan Happy hour koko yön ja yhden drinkin kanssa sai aina toisen kaupan päälle + monta shottia. Shotit taisi kyllä olla vähän pienempiä kuin täällä Suomessa, mutta sai niitä ihan tarpeeksi kuitenkin. Protaraksesta pääsi tosi kätevästi bussilla noin puolessa tunnissa Aiya Napan keskustaan ja lippu maksoi vaan 1,5€. Bussit kulki aika myöhään joten päästiin myös hyvin takaisin hotellille.


Aiya Napassa käytiin myös huvipuistossa muutamassa laitteessa ja ratsastettiin mekaanisella härälläkin :D Maailmanpyörästä oli upeet näkymät vaikka se olikin vähän pelottavaa. Mulla ei ole mikään älytön korkeenpaikan kammo, mutta kyllä tuolla ylhäällä vähän kuitenkin jännitti.



Synttäritkin tuli matkalla vietettyä ja ehdin saada tilaamani Rare Londonin mekonkin mukaan! Mekko oli aivan ihana ja oli sopivan kokoinenkin. Laitan vielä jossain vaiheessa kunnolliset kuvat siitä.


Vikana iltana käytiin tosi kivassa ravintolassa syömässä ja se oli ainakin mun mielestä paras ravintola missä käytiin. Siellä oli myös ylivoimaisesti mukavin henkilökunta. 


Sitten olikin jo viikko kulunut ja laskeuduttiin Helsinki-Vantaan lentokentälle aamulla neljän aikoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti