sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Lätkää ja keilausta

Viikonloppu on mennyt oikein mukavissa merkeissä. Perjantaina olin aika väsynyt töiden jälkeen, joten olin vaan kotona koko illan. En ole varmaan kertonut täällä blogissa, että hommattiin Sonera viihde jonkin aikaa sitten. Ihan parasta kun voi tallentaa ohjelmia, vuokrata leffoja kotisohvalta ja katsoa sarjoja/leffoja ohjelmakirjastoista. Jos ei jaksa tehdä mitään, niin on ihanaa kun nyt on valinnanvaraa sarjoissa/leffoissa, eikä tarvitse aina katsoa peruskanavia, joissa nykyään pyörii vaan samat leffat jotka on nähnyt jo miljoona kertaa :D

Lauantaina päivällä siivottiin kämppä ja käytiin kaupassa ostamassa illaksi kisaeväät. Myöhemmin pari kaveria tuli meille ja jännitettiin yhdessä miten leijonat pärjää. Pelihän päättyi parhaalla mahdollisella tavalla ;)
Kun matsi oli loppui, hypättiin bussiin ja lähdettiin keskustaan viettämään parin kaverin läksiäisiä. Käytiin Kampissa keilaamassa ja sekin peli meni ihan hyvin. En muista tuloksia enään, mutta en mä ainakaan viimeiseksi tullut! Keilailun jälkeen jatkettiin baariin viettämään iltaa. Tänään oon yrittänyt tehdä vähän koulujuttuja ja sain ainakin jotain tehtyä. Ensi viikonloppuna pitää kyllä skarpata vähän paremmin, muuten alkaa tulemaan vähän kiire, jos meinaa saada kurssit läpi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti