keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Itsenäisyyspäivänä lähdettiin ajelemaan mun tädin luokse Mäntyharjulle. Olin ajatellut että lähdetään suht hyvissä ajoin, mutta jälleen kerran meidän lähtö venähti. Päästiin lähtemään vasta kahden aikoihin. Aina kun ollaan menossa tonne niin sattuu jotain, on ollut ruuhkaa koska joku on kolaroinut, auto mennyt rikki kesken matkan ja vaikka mitä. Tällä kertaa J oli hukannu sen lompakon ja metsästettiin sitä sitten vaikka mistä. Löytyihän se sitten lopulta maasta lähellä kotia, oltiin jo melkein annettu periksi ja oltiin just lähdössä kun J huomasi sen maassa. Onneksi oli kaikki tallella! Päästiin sitten lähtemään ja loppumatka meni hyvin. 


Kun päästiin perille saatiin taas hyvää ruokaa, tällä kertaa intialaista. Syömisen lisäksi katsottiin vähän itsenäisyyspäivän juhlia ja pelattiin Isännät vastaan emännät peliä (emännät voitti jokaisen pelin! :D) Lähdettiin sitten jo seuraavana päivänä ajelemaan kotiinpäin. Lähdettiin aika myöhään ja oli aika jännää ajaa metsätietä kun oli ihan pilkkopimeetä, jos ei olisi ajovaloja niin ei olisi kyllä nähnyt mitään. Voisi olla vähän pelottavaa jos auto sammuisi siihen. Päästiin kuitenkin ihan hyvin kotiin eikä matkalla sattunut mitään outoa.

Tää viikko sitten on taas ollut aika kiireinen kun on ollut koulujuttuja, tentti, treenejä ja vaikka mitä. Huomenna meillä on firman pikkujoulut ja mun pitäisi keksii taas jotain päällepantavaa - aina sama ongelma... Pitää varmaan käydä vähän shoppailemassa töiden jälkeen, jos tällä kertaa löytäisi jotain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti