sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Playa De Las Americas ja Teide

Käytiin tosiaan myös matkan aikana naapurikaupungissa, Playa De Las Americasissa. Los Gigantesista sinne oli noin 30 km. Bussilla olisi kuullemma myös ollut kohtalaisen helppo matkustaa, mutta päätettiin kuitenkin ottaa taksi. Muutenkin mulle ei tule autossa yhtä helposti paha olo kuin busissa. Taksilla edestakainen matka oli noin 60€. Americasiin mentiin koska oltiin luettu että siellä olisi paljon shoppailtavaa ja eri kauppoja. Kaupunki oli jotenki hauska kun yhden kadun varrella oli huippu(kalliiden)merkkien liikkeitä, normaalihintaisia liikkeitä ja kauppoja joissa feikki/rihkama tavaroita. Mä löysin Stradivariuksesta muutamat paidat ja toisesta liikkeestä Adidaksen lenkkarit, mä en kylläkään ole ihan varma oliko ne aidot vai ei... Mutta ei sillä niin väliä, kunhan ei vaan menisi heti rikki. 



Kun oltiin kävelty kauppoja läpi, mentiin rannalle katsomaan auringonlasku. Sen jälkeen käytiin Hard Rock Cafessa syömässä hampparit. Molempien eka kerta HRC:ssa :D Vaikka se löytyy nykyään ihan täältä Suomestakin. Myymälästä J osti itselleen paidan ja mä yökkärin, t-paita+shortsit. Sitten kierreltiin vielä muutamat kaupat ja hypättiin taksiin ja mentiin takasin hotellille. 



Yksi reissun kohokohtia oli päväretki Teiden tulivuorelle. Ylös ajaessa mentiin neljän eri ilmastovyöhykkeen läpi ja nähtiin upeita maisemia. Yhdessä vaiheessa nähtiin myös sateenkaari keskellä vuorta. 
Ainut asia joka jäi harmittamaan oli että ei päästy ihan ylös asti. Ylös asti ei pääse bussilla vaan hissillä, mutta tuuli oli niin kovaa että ne eivät olleet käytössä sinä päivänä. Mutta antaa kuvien puhua puolestaan ja jos joskus eksytte Tenreiffalle niin tuolla kannattaa ehdottomasti käydä :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti